Начало | Оборудване | Професионални скенери | Настолни скенери | S2040
S2040 Разгледайте галерия

Kodak Alaris S2040

Отлична надеждност на обработката от визитки до документи с размер А4 / Letter. Сканиране с едно докосване към множество приложения. 

Свържете се с нас
Описание
Приложения

Описание

Характеристики на продукта:

 • висококачествени изображения до 40 ppm за цветно/ черно-бяло сканиране
 • Отлична надеждност на обработката от визитки до документи с размер А4 / Letter
 • Сканиране с едно докосване към множество приложения 

Скенерът Аларис S2040 може да понесе продължително натоварване съответстващо на вашите потребности за обработка на хартиени документи, а цената му е достъпна. Вградената обработка на изображения ви предоставя ясни, висококачествени изображения до 40 страници на минута, без да зависи от компютъра ви.

Вградена обработка на изображения (Embeded Image Processing)

Спестявайте пари на всяка стъпка от процеса по сканиране чрез иновация, която елиминира режийните разходи. Вградената обработка на изображения обработва на пълна скорост ясни, висококачествени изображения, без да зависи от супер-мощен компютър. Интелигентните решения ви помагат да намалите задачите, които трябва да се извършват на ръка преди и след сканиране.  

Интуитивен потребителски екран

Започнете по-бързо и останете продуктивни с лесни за употреба настройки. Инсталирайте предварително конфигурирани настройки за секунди като използвате награждаваната технология  Настройка Лесни Стъпки (Easy Setup feature). Интуитивните цветни екрани правят сканирането бързо и лесно. Запаметете до 20 различни настройки и направления чрез сканиране с едно докосване. 

Технология Active Feed 

Продължете да работите без да се тревожите за задръстване на хартията благодарение на създаденото за изключителна надеждност придвижване на хартията. Технологията Active Feed автоматично движи страниците бавно, за да се избегне грешно подаване на хартията. Поддържайте максимално дълго непрекъсната работа чрез технологията SurePath Paper Handling. Технологията за контролирано подреждане на сканираните страници осигурява те да са спретнато поставени в изходната тава.

Оптично разпознаване на знаците - OCR

Чрез технологията Оптично разпознаване на знаци получавате точната информация от първия път със степен на прочитане, която е с 10% по-точна от тази на други конкурентни устройства. Технологията Perfect Pageа осигурява изключително качество на изображението с над 30 автоматични подобрения, за да се получи по-точно пресъздаване на изображението.

Софтуер Advanced Capture 

Изпращайте информацията точно там, където е необходимо тя да отиде, в правилния формат. Вашите документи могат да достигнат навсякъде, където ви е необходимо: локално или папки в мрежата, FTP, облачни локации като SharePoint или други ECM системи. Софтуера Advanced capture и нашите партньори могат да помогнат да извлечете информацията от документа и да я интегрирате директно в бизнес процеси. 

Подходящ за паспорти или други деликатни документи 

Серията S2000 е създадена да "комуникира" с Alaris Passport Flatbed Accessory, като така предлага бързо и лесно решение за сканиране на паспорти, документи за идентичност, както и други малки деликатни документи. Не е необходим друг захранващ кабел или USB порт на вашия хостинг компютър. Благодарение на безпроблемната интеграцията на TWAIN и ISIS-driver, отпада необходимостта от употребата на няколко драйвера за скенера.  

 

Технически Спецификации:

Препоръчителен дневен обем: ADF: 5,000 страници на ден                   

Скорост на сканиране* (черно и бяло/сива скала/цветно): до 40 ppm/80 ipm с резолюция 200 и 300 dpi

Сканираща технология:       

 • двоен CIS
 • Черно-бяло сканиране 256 нива (8-бита)
 • Цветно сканиране с дълбочина 24 бита: (8 x 3)

Процесор:               

Вграден процесор Single Core Cortex A15, с процесори single DSP Image, със суб-процесори Dual Cortex M4

Оперативен контролен панел: цветен, 1.5 инчов LCD 

Оптична резолюция: 600 dpi

Осветяване: Dual RGB LEDs  

Резолюция на готовия документ: 100 / 150 / 200 / 240 / 300 / 400/500/600/1200 dpi 

Maкс./Mин. ширина на документа**:       

 • 216 мм x 356 мм (8.5 x 14 инча) / 52 мм x 52 мм (2.08 инча x 2.05 инча) 
 • за режим на работа "дълги документи": 216 мм x 3,000 мм (8.5 инча x 118 инча)

Плътност и грамаж на хартията: 27-433 г/м2 (7.2 фунта висококачествена хартия - 160 фунта корица);             

Плътност на карта за самоличност: до 1.4 мм (0.55 инча)

Фийдър: хартия до 80 страници от 80 г/м2 (20 фунта) 

Фийдъра може да се справи с малки документи като А8, идентификационни карти, твърди карти с релефен печат застрахователни карти (настройка портрет и пейзаж)

Разпознаване зареждането на хартията:   

 • разпознаване поемането на повече от една страница с ултразвукова технология
 • Интелигентна Защита на Документа

Свързаност: USB 3.1 GEN1, съвместим с USB 2.0 и 3.0 

Софтуерна поддръжка:       

Стандартен Софтуер   

Базиран на WINDOWS

 • TWAIN, ISIS, WIA Drivers
 • Alaris Smart Touch
 • Alaris Capture Pro Software Limited Edition (чрез изтегляне от интернет)

Допълнителен софтуер:

 • Alaris Info Input Solution
 • Alaris Capture Pro Software (само Windows)
 • Asset Management Software 

Възможности за избор на изображение:       

Баркод четец (10 вида, до 6 броя на страница), Perfect Page Scanning, iThresholding, адаптивна настройка на нивата, автоматично изправяне на изображението (deskew), автоматично изрязване (auto cropping), относително изрязване, фиксирано изрязване, добавяне/премахване на полета, електронно изключване на цвят (color drop-out), двойно стриймирано сканиране (dual stream scanning), подобрено управление на цветовете, подобрена корекция на цветовете, настройка на яркост и контраст, автоматично ориентиране, автоматично разпознаване на цветовете, изравняване на цвета на фона, интелигентно запълване на краищата на изображението, сливане на изображения, откриване на празни страници на база съдържанието на документа, филтриране на надрасквания и артефакти, автоматично запълване на кръгли и правоъгълни дупки в изображението, филтър за рязкостта, автоматична яркост; автоматичен баланс на бялото, изключване на всички цветове (all-color drop-out), изключване на множество цветове (multi-color drop-out), сканиране на дълги документи (до 3000 мм/ 118 инча), сканиране на документи в защитни ръкави (за сканиране на документи с размер А3), сегментиране на черно-бели изображения, автоматично изрязване (auto cropping) на снимки, изработване на множество документи, разделяне на изображението, дигитално щамповане.

Формат на сканирания файл: единични и множество страници TIFF, JPEG, RTF, BMP, PDF, PDF с опция за търсене, TXT, PNG, CSV, Word и Excel                 

Аксесоари (по избор):       

 • Alaris Carrier Sleeves (5 PACK) 
 • Alaris S2040 Feed Roller Kit 
 • Alaris S2000 Series Stacking Deflector Accessory 
 • Alaris Integrated A4/Legal Flatbed
 • Alaris Passport Flatbed Accessory                  

Изисквания за електричеството: 100 - 240V (международно); 50-60 Hz  

Консумация на електроенергия:   

 • режим изключен: < 0.5 вата,                                        
 • работен режим: < 36 вата,                                        
 • режим сън: < 3.0 вата

Фактори на околната среда:           

 • регистиран по EPEAT
 • скенер с квалификация ENERGY STAR

Оперативна температура: 10-35° С (50-95° F)

Оперативна влажност: 15% до 80% относителна влажност на въздуха

Акустичен шум (ниво на звуково налягане на мястото на оператора)    :               

 • Режим изключен или готовност за работа
 • Режим сканиране:

Препоръчителна конфигурация на компютъра:   

минимални изисквания за конфигурация с приложение за скнаниране: процесор Intel Core или по-бърз, поне 4 GB RAM (Microsoft Windows)                       

Одобрения и сертификации на продукта:           

AS/NZS CISPR 32 (Class B RCM mark), CAN / CSA – C22.2 No 60950-1(TUV C mark), Canada CSA-CISPR 32 / ICES-003 (Class B), China GB4943.1; GB9254 Class B (CCC S&E mark), EN55032 ITE Emissions (Class B), EN55024 ITE Immunity (CE mark), EN60950-1 (TUV GS mark), IEC60950-1:2005, Taiwan CNS 13438 (Class B); CNS 14336-1 (BSMI mark), UL 60950-1 (TUV US mark), CFR 47 Part 15 (FCC Class B)

Консумативи:   

Alaris S2040 Feed Roller Kit, подложка за почистване на ролки, STATICIDE кърпички, транспортни листове за почистване, кърпички Brillianize Detailer, Alaris Carrier Sleeves

Размери:               

Тегло: 3.3 кг. (7.2 фунта)

Дълбочина: 204 мм (8.0 инча), без тавите за подаване и изход

Ширина: 312 мм (12.3 инча) 

Височина: 182.5 мм (7.2 инча) без тава за подаване

Дълбочина с тава за подаване: 269мм (10.6 ин.)

Височина с тава за подаване: 231.6мм (9.1 ин.);

                   

* Скоростта на сканиране може да варира в зависимост от вашия избор на драйвер за сканиране, операционна система, компютър и избраните опции за обработка на изображението.

 

** Максималният размер на документа, който се поддържа от този скенер, варира в зависимост от използваната резолюция на готовото сканирано изображение и компресията на изображението.

 

Сигурност на данните               

Защита на информацията на клиентите - скенерите KODAK обработват сканираните данни чрез енергозависима памет, което гарантира, че данните от изображението се изтриват ефективно при изключване на скенера. Този скенер има енерго-независим склад (NVRAM) и енергозависима памет (SDRAM).

Енергозависима памет се използва за съхраняването на данните от изображението на клиента. Тя се изтрива когато машината се изключва.

Енергонезависимата памет се използва за съхраняване на програмни данни, настройки на скенера, и данни за калибрирането на скенера. Никакви данни от изображенията на клиента не се съхраняват в енергонезависимата памет. 

Единствените настройки на скенера, които са перманентно/постоянно съхранени, са настройките Energy Star. Никакви други данни на клиента не се съхраняват в енергонезависимата памет. 

Забележка: Данните от изображението се прехвърлят към компютър, който си има собствени възможности за съхраняване на данни и информация. Клиентът трябва да предвиди също какви мерки трябва да се вземат за защита на данните в компютъра.

Вашата регистрация е успешна!
За да достъпите този ресурс моля, попълнете формата за регистрация!

Ако вече имате направена регистрация моля, натиснете тук.

captcha

* Полетата са задължителни!

Регистрация
Вход
Вход
Забравена парола
Вход